Teisipäeval, 10.05 toimusid Võru maakonna koolinoorte murdmaateatejooksud Osulas. Võru Kesklinna Kool saavutas 7.-9.kl pendelteatejooksus I koha. Võistkonda kuulusid: Karola Sepp, Renata Safina, Karmen Tugedam, Kaisa Kuragin, Mia Anett Undrus, Gregor Vendla, Hardi-Joosep Kongo, Markus Lehtna, Lasse-Rihard Sissas, Harlis Heliste.
4.-6.kl pendelteatejooksus II koha. Võistkonda kuulusid: Marta Mia Lepp, Meribel Kumm, Helena Sepp, Erika Udras, Eva Lotta Joonas, Karel Tõnts, Sander Soll, Eero Mikk, Harrys Piirmann, Mattias Lehtna.
1.-3.kl pendelteatejooksus III koha. Võistkonda kuulusid: Stefi Taaber, Liisbet Lang, Brita Ilves, Kaire Ivanova, Emely Teksel, Remi Ilves, Andreas Kalder, Andri Lubi, Kristjan Saarts, Sebastian Vahemets.
1.-3.kl 4T+4P x 300m maastikuteatejooksus III koht. Jooksid: Stefi Taaber, Liisbet Lang, Kaire Ivanova, Emely Teksel, Andreas Kalder, Andri Lubi, Kristjan Saarts, Sebastian Vahemets.
4.-6.kl 4T+4P x 300m maastikuteatejooksus II koht. Jooksid: Marta Mia Lepp, Erika Udras, Meribel Kumm, Eva Lotta Joonas, Karel Tõnts, Eero Mikk, Harrys Piirmann, Mattias Lehtna.
7.-9.kl 4T+4P x 500m maastikuteatejooksus II koht. Jooksid: Karola Sepp, Renata Safina, Kaisa Kuragin, Karmen Tugedam, Gregor Vendla, Hardi-Joosep Kongo, Lasse-Rihard Sissas, Markus Lehtna.
Aitäh kõigile treeneritele!