Koolis toimus taas helkurite kontroll. Abiks olnud abipolitseinikud palusd kõigile panna südamele:
 
“Helkur, meie kõige odavam elukindlustus on KOHUSTULIK kõigile – kinnita see oma riiete külge, autotulede kõrgusele rippuma. Arvesta sellega, et oleksid nähtav nii vastutulevale kui sinust mööduvale autole, et tänavat ületades märkaks sind õigeaegselt nii vasakult kui paremalt lähenev auto. On ilmselge, et kui helkur on ainult koolikotil, siis vastutulev või vasakult/paremalt lähenev auto sind ei märka. Võimalusel kanna pimedal ajal lisaks helkurile ka heledamaid riideid.
 
Võrumaa on väike ja iga võrumaalane on oluline, meile kõigile tähtis. Kodust välja minnes jälgi, et lisaks koduvõtmetele ja telefonile oleks sul kaasas ja korralikult riiete külge kinnitatud helkur(id).
 
Armas noor võrukas! Sa oled meile tähtis, me tahame, et jõuaksid turvaliselt sihtpunkti. Palun tee end nähtavaks!
 
Turvalist liiklemist soovides Kagu politseijaoskonna abipolitseinike korrakaotserühma abipolitseinikud Eve ja Kersti”