Esitame taas muusikali “Koolin om umbõlõ mõnna”

Koolipäev ühes tavalises Võrumaa koolis. Tagumises pingis olevad poisid tahaksid lihtsalt päeva õhtusse veeretada, aktiivsemad soovivad midagi korraldada – kas teha oma firma või hoopis korraldada protestimarss koolitoidu muutmiseks. Klassist ei puudu ka õpetaja, kelle suurimaks sooviks on üks rahulik ja vaikne koolipäev. Kuid kõik muutub, kui ootamatult tuleb kooli uus õpilane Tallinnast. Kuidas leida ühine keel? Sellest räägibki võrukeelne lastemuusikal “Koolin om umbõlõ mõnna,”

Muusikal “Koolin om umbõlõ mõnna” on Võru Kesklinna Koolile juba 7 muusikal, mida lavale tuua. Samas on ta eriline – teadaolevalt pole maailmas varem ühtegi võrukeelset lastemuusikali tehtud. Nii toomegi Võru Instituudi toel seekord lavale originaalmuusikali, millele teksti kirjutas Contra ning originaalmuusika lõi Piret Rips-Laul. Etenduses mängivad Võru Kesklinna Kooli 7.-9. klasside õpilased ning õpetajad. Muusikali lavastaja on Kaie Püvi, muusikaline juht Maire Nirk ning koreograaf Marianne Jaanson.

Etendused toimuvad 5. novembril ja 15. detsembril Võru Kannel teatrisaalis. Piletid on müügil Võru Kandle kassas.

Saali pääsemiseks palume järgida Eesti Vabariigi valitsuse kehtestatud nõudeid. Nendega saab tutvuda siit: https://www.kriis.ee/et/kultuur-ja-meelelahutus